Uvjeti poslovanja

UVJETI DOSTAVE
Dostavu roba vrši dostavna služba izabrana od strane  BAKE ME UP D.O.O. i to za područje Hrvatske. Usluge se automatski obračunavaju u košarici.

REKLAMACIJE
Svaki proizvod reklamiran u roku 7 dana od dana isporuke ukoliko se nalazi u originalnoj i neoštećenoj ambalaži biti će pravovremeno zamijenjen. Proizvodi reklamirani nakon 7 dana ili bez originalne i oštećene ambalaže biti će popravljani u garancijskom roku u ovlaštenim servisima uvoznika proizvoda diljem Republike Hrvatske.

POVRAT ROBE
Roba se može vratiti u roku od 7 dana od dana isporuke isključivo na adresu BAKE ME UP D.O.O., Ul. Put Petrića 30 D, HR – 23000 Zadar

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI
BAKE ME UP D.O.O. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.  BAKE ME UP D.O.O. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

BAKE ME UP D.O.O. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje BAKE ME UP D.O.O..

CIJENE U VALUTAMA
Ukoliko su pokraj cijena u hrvatskim kunama prikazane i cijene u ostalim valutama, napominjemo da se valutne cijene izračunavaju prema tekućoj tečajnoj listi i služe isključivo kao informacija prema kojoj se kupac može okvirno informirati o iznosu u valuti. Naplaćeni iznosi mogu se razlikovati od onih prikazanih ovdje.

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti. Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz Eura u hrvatsku Kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

Prices IN other Currencies
IF there ARE prices shown IN currencies other than Croatian Kuna, we STATE that those prices ARE calculated according TO the CURRENT exchange rate OF Croatian NATIONAL Bank, AND they serve ONLY AS information FOR buyers. The charged price can be different than those displayed here.

ALL payments will be effected IN Croatian currency. The amount your credit card account will be charged FOR IS obtained through the conversion OF the price IN Euro INTO Croatian kuna according TO the CURRENT exchange rate OF the Croatian NATIONAL Bank. WHEN charging your credit card, the same amount IS converted INTO your LOCAL currency according TO the exchange rate OF credit card associations. AS a result OF this conversion there IS a possibility OF a slight DIFFERENCE FROM the original price stated IN our web SITE.

PRIVATNOST PODATAKA
BAKE ME UP D.O.O. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici  BAKE ME UP D.O.O. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi BAKE ME UP D.O.O. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. BAKE ME UP D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. BAKE ME UP D.O.O. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. BAKE ME UP D.O.O. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika BAKE ME UP D.O.O.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

NAČINI PLAĆANJA
Mogućnosti plaćanja web narudžbi
Jednokratno plaćanje:
Online:

 • Opća uplatnica / virman
 • Pouzećem
 • MasterCard®
 • Maestro®
 • Visa
 • Diners
 • American Express

Na prodajnom mjestu:

 • Gotovinom
 • Opća uplatnica / virman
 • Pouzećem
 • MasterCard®
 • Maestro®
 • Visa
 • American Express

Sigurnost online plaćanja:

 • American Express – Jamstvo sigurne online kupnje
 • MasterCard® SecureCode™
 • Verified by Visa

 

IBAN:
HR HR8324840081135239034

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju na telefon +385 0955139621 ili e-mail: bakemeup21@gmail.com