Pravilnik o privatnosti

BAKE ME UP D.O.O. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici  LA BAKE ME UP D.O.O.. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi BAKE ME UP D.O.O.. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. BAKE ME UP D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. BAKE ME UP D.O.O. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. BAKE ME UP D.O.O. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika BAKE ME UP D.O.O.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

VRSTA PRIKUPLJENIH PODATAKA
Osobni podaci prikupljeni ovom aplikacijom , neovisno ili preko trećih strana, postoje : E-mail ,ime i prezime , podaci o upotrebi, spol, telefonski broj, adresa, korisničko ime ,lozinka ,naziv tvrtke ,porezni broj, PDV broj , zemljopisni položaj i razne vrste podataka.
Potpuni detalji o svakoj vrsti prikupljenih podataka daju se u posebnim odjeljcima ove politike privatnosti ili kroz posebne tekstualne tekstove koji su prikazani prije nego što se podaci prikupe.
Korisnik osobne podatke može slobodno pružiti ili, u slučaju podataka o upotrebi, automatski prikupiti tijekom korištenja ove aplikacije. Svi podaci traženi u ovoj aplikaciji su obvezni i ako ih nema, može biti nemoguće da ova aplikacija pruži uslugu. U slučajevima kada ova aplikacija neke podatke označava kao neobavezne, korisnici se mogu suzdržati od priopćavanja takvih podataka , bez da to ima posljedice po dostupnost usluge ili njeno djelovanje. Korisnike koji sumnjaju koji su podaci obavezni , savjetuje se da kontaktiraju Vlasnika obrade podataka “ BAKE ME UP D.O.O.“ ,obrt za trgovinu i usluge.
Svaka upotreba kolačića ili drugih alata za praćenje ovom aplikacijom ili od vlasnika usluga trećih strana koje koristi ova aplikacija , ako nije drugačije navedeno , svrha je pružanje usluge koju traži korisnik, uz dodatne svrhe opisane u ovom dokumentu i u pravilima o kolačićima, ako su dostupne.
Korisnik preuzima odgovornost za osobne podatke trećih osoba koje su objavljene ili podijeljene putem ove prijave i jamči im pravo komuniciranja ili širenja , oslobađajući Vlasnika od bilo kakve odgovornosti prema trećim osobama.

NAČIN I MJESTO OBRADE PRIKUPLJENIH PODATAKA

NAČIN OBRADE
Voditelj podataka obrađuje osobne podatke korisnika usvajanjem odgovarajućih sigurnosnih mjera radi sprečavanja pristupa, neovlašteno otkrivanje ,izmjena i brisanje osobnih podataka. Obrada se provodi pomoću IT i/ili telematskih rješenja, organizacijskim metodama i logikom strogo povezanim s naznačenim ciljevima. Isključivo samo vlasnik osobnih podataka tj. voditelj osobnih podataka u BAKE ME UP D.O.O., obrt za trgovinu i usluge ,koji ima pristup osobnim podacima korisnika (administrativni ,komercijalni ,marketinški, pravni…) ili vanjske stranke (poput pružatelja tehničkih usluga trećih strana, poštanskih kurira, pružatelja usluga hostinga , IT tvrtki ,komunikacijskih agencija ).Popis osobnih podataka uvijek se može zatražiti od Vlasnika osobnih podataka.

MJESTO I VRIJEME
Podaci se obrađuju u operativnim uredima Vlasnika/kontrolora podataka i na bilo kojim drugim mjestima gdje se nalaze stranke uključene u obradu. Za više informacija kontaktirajte Vlasnika.
Podaci se obrađuju u vremenu koje je potrebno za obavljanje usluge koju je korisnik zatražio ili zahtjeva u svrhu opisa u ovom dokumentu, a korisnik uvijek može zahtijevati prekid obrade ili poništavanje podataka

SVRHA OBRADE PRIKUPLJENIH PODATAKA
Korisnički podaci se prikupljaju kako bi Vlasnik osobnih podataka mogao pružiti svoje usluge , kao i za sljedeće svrhe : kontaktiranje korisnika , interakcija s vanjskim društvenim mrežama i platformama , upravljanje plaćanjem , registracija i autentifikacija , statistika , geolokacija , pristup računima na uslugama trećih strana , remarketing i ciljanje ponašanja, društvene značajke ,upravljanje adresama i slanje e-maila, oglašavanje ,optimizacija i distribucija prometa , upravljanje zahtjevima za podršku i kontaktima , hosting i pomoćna infrastruktura ,interakcija s platformama za podršku i povratne informacije. Vrste osobnih podataka koje se koriste u svaku svrhu naznačene su u posebnim odjeljcima ovog dokumenta.

POJEDINOSTI O OBRADI OSOBNIH PODATAKA
Osobni podaci se prikupljaju u sljedeće svrhe i koristeći sljedeće usluge :

PRISTUP RAČUNIMA USLUGAMA TREĆIH STRANA
Ova vrsta usluge omogućava ovoj aplikaciji da sakuplja podatke s vaših računa na uslugama trećih strana i izvršava radnje s njima. Te se usluge ne aktiviraju automatski , ali zahtijevaju izričito odobrenje korisnika.

PRISTUP FACEBOOK RAČUNU
Ova usluga omogućuje ovoj aplikaciji da se poveže s korisnikovim računom na društvenoj mreži Facebook , koji pruža Facebook Inc.
Tražena dozvola: pristup privatnim podacima , e-mail ,adresa e-maila s kontaktima
Mjesto obrade : Sjedinjene Američke Države – pravila o privatnosti

OBRATITE SE KORISNIKU

NEWSLETTER
Registracijom na popis newsletter ,korisnička adresa e-mail automatski se dodaje popisu kontakata na koje se može poslati poruke e-mail koje sadrže podatke , uključujući komercijalne i promotivne podatke koji se odnose na ovaj zahtjev. Korisnička adresa e-mail može se dodati na ovaj popis kao rezultat registracije s ovom aplikacijom ili nakon kupnje.
Prikupljeni osobni podaci: ime i prezime , e-mail adresa

OBRAZAC ZA KONTAKT
Ispunjavanjem kontaktnog obrasca svojim podacima, korisnik pristaje na njihovu upotrebu da odgovore na zahtjeve na informacijama ,citate ili bilo koje druge naravi naznačene u zaglavlju obrasca. Prikupljeni osobni podaci: ime i prezime , e-mail adresa

KONTAKT TELEFONOM
Korisnici koji su unijeli svoj telefonski broj mogu se kontaktirati u komercijalne ili promotivne svrhe povezane s ovom aplikacijom , kao i radi zadovoljavanja zahtjeva za podršku.
Prikupljeni osobni podaci : broj telefona/mobitela

DRUŠTVENE ZNAČAJKE
Pozovite i predložite prijatelje
Ova aplikacija može koristiti pružene osobne podatke kako bi omogućila korisnicima da pozivaju svoje prijatelje na primjer putem adresara ,ako je pristup autoriziran i da predlažu prijatelje ili veze unutar nje. Prikupljeni osobni podaci : razne vrste podataka

GEOLOKACIJA
Ova aplikacija može prikupljati ,koristiti i dijeliti podatke koji se odnose na zemljopisni položaj korisnika u svrhu pružanja usluga na temelju same lokacije. Većina preglednika i uređaja pružaju zadane alate za uskraćivanje geo-praćenja. Ako je korisnik izričito odobrio ovu mogućnost, ova prijava može primiti informacije o stvarnom zemljopisnom položaju.
Prikupljeni osobni podaci: geografski položaj

UPRAVLJANJE PLAĆANJEM
Usluge upravljanja plaćanjem omogućuje ovoj aplikaciji da obrađuje plaćanje kreditnom karticom, bankovnim prijenosom ili drugim alatima . Podatke koji se koriste za plaćanje prikuplja izravno pružatelj usluga platnog prometa bez da se na bilo koji način obrađuje na ovoj aplikaciji.
Neke od tih usluga također mogu omogućiti korisničko planirano slanje poruka, poput e-maila koje sadrže fakture ili obavijesti u vezi plaćanjem

HOSTING I POMOĆNA INFRASTRUKTURA
Ova vrsta usluge ima funkciju hostinga podataka i podataka koji omogućuju funkcioniranje ove aplikacije ,omogućavaju njezinu distribuciju i pružaju infrastrukturu spremnu za upotrebu za pružanje specifičnih značajki ove aplikacije. Neke od tih usluga rade putem poslužitelja koji se geografski nalaze na različitim mjestima , što otežava utvrđivanje mjesta pohrane osobnih podataka.

INTERAKCIJA S DRUŠTVENIM MREŽAMA I VANJSKIM PLATFORMAMA
Ova vrsta usluge omogućuje interakciju s društvenim mrežama ili drugim vanjskim platformama izravno sa stranice ove aplikacije. Interakcije i informacije stečene ovom aplikacijom u svakom su slučaju podložne korisnikovim postavkama privatnosti koje se odnose na svaku društvenu mrežu.
U slučaju da je instalirana usluga interakcije s društvenim mrežama, moguće je da, čak i ako korisnici ne koriste uslugu , ona prikuplja podatke o prometu koji se odnosi na stranice na kojima je instaliran.

REGISTRACIJA I PROVJERA AUTENTIČNOSTI
Registracijom ili autentifikacijom korisnik dopušta aplikaciji da ga identificira i omogući mu pristup namjenskim uslugama.
Ovisno o tome šta je niže navedeno, usluge registracije i provjere autentičnosti mogu se pružati uz pomoć trećih strana. Ako se to dogodi , ova će aplikacija moći pristupiti nekim podacima pohranjenim od strane treće usluge koja se koristi za registraciju ili identifikaciju.

IZRAVNA PRIJAVA
Korisnik se registrira ispunjavanjem registracijskog obrasca i pružanjem svojih osobnih podataka izravno ovoj aplikaciji.
Prikupljeni osobni podaci :ime i prezime , e-mail adresa , adresa ,telefonski broj/mobitel, PDV broj ,fiskalni kod ,lozinka, spol, naziv tvrtke/udruge/klub ,korisničko ime

REMARKETING I CILJANJE PONAŠANJA
Ova vrsta usluge omogućuje ovoj aplikaciji i njezinim partnerima da komuniciraju, optimiziraju i poslužuju oglase na temelju prethodne upotrebe ove aplikacije od strane korisnika. Ta se aktivnost provodi putem praćenja podataka o korištenju i upotrebom kolačića, informacija koje se prenose partnerima na koje su povezane aktivnosti ponovnog marketinga i ciljana ponašanja.
PONOVNI MARKETING SA GOOGLE ANALYTICS ZA PRIKAZNO OGLAŠAVANJE (Google Inc.)
Google Analytics za prikazno oglašavanje usluga je ponovnog marketinga i ciljanja ponašanja koju pruža Google Inc. Koja povezuje praćenje koje provodi Google Analytics i njegovi kolačići s reklamnom mrežom Adwords i kolačićem Doubleclick.
Prikupljeni osobni podaci :Kolačići i podaci o upotrebi.
Mjesto obrade: Sjedinjenje Američke Države -Pravila o privatnosti
FACEBOOK PRILAGOĐENA PUBLIKA I FACEBOOK REMARKETING (Facebook Inc.)
Ovo je usluga remarketinga i ciljanja ponašanja koju pruža tvrtka Facebook Inc. koja povezuje aktivnost ove aplikacije s Facebook mrežom oglašavanja.
Prikupljeni osobni podaci :Kolačići i e-mail ,podaci o upotrebi
Mjesto obrade :Sjedinjene Američke Države-Pravila o privatnosti

STATISTIKA
Usluge sadržane u ovom odjeljku omogućuju Kontrolu podataka da nadgleda i analizira podatke o prometu i koristi se za praćenje ponašanja korisnika.

GOOGLE ANALYTICS
Usluga je web analize koja pruža Google Inc. („Google“).
Google koristi prikupljene osobne podatke u svrhu praćenja i ispitivanja uporabe ove aplikacije, sastavljanja izvještaja i dijeljenja s drugim uslugama koje je razvio Google.
Google može koristiti osobne podatke za kontekstualizaciju i personaliziranje reklama vlastite reklamne mreže.
Prikupljeni osobni podaci : Kolačići i podaci o upotrebi
Mjesto obrade: Sjedinjene Američke Države- Pravila o privatnosti

GOOGLE ANALYTICS S ANONIMNIM IP-om (Google Inc.)
Ovo je usluga web analize koja pruža Google Inc. („Google“).
Google koristi prikupljene osobne podatke u svrhu praćenja i ispitivanja uporabe ove aplikacije , sastavljanja izvještaja i dijeljenja s drugim uslugama koje je razvio Google.
Google može koristiti osobne podatke za kontekstualizaciju i personaliziranje reklama vlastite reklamne mreže.
Ova integracija Google Analyticsa čini vašu IP adresu anonimnom.
Anonimizacija djeluje skraćivanjem IP adrese korisnika unutar granica zemalja članica Europske unije ili u drugim zemljama koje se pridržavaju sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru.
Samo u iznimnim slučajevima IP adresa će biti poslana Googleovim poslužiteljima i skraćena unutar Sjedinjenih Američkih Država.
Prikupljeni osobni podaci: Kolačići i podaci o upotrebi
Mjesto obrade: Sjedinjene Američke Države -Pravila o privatnosti

PREGLEDAVANJE SADRŽAJA S VANJSKIH PLATFORMI
Ova vrsta usluge omogućuje Vam gledanje sadržaja hostiranog na vanjskim platformama izravno sa stranica ove aplikacije i interakciju s njima.
U slučaju da je instalirana usluga ove vrste , moguće je da čak i ako korisnici ne koriste uslugu prikupljanja podataka o prometu koji se odnose na stranice na kojima je instaliran.

DALJNJE INFORMACIJE O OSOBNIM PODACIMA
VIRTUALNI POS
Ako se korisnik odluči platiti kreditnom karticom, informacije potrebe za obavljanje transakcije ( broj i rok valjanosti kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i relativni sigurnosni kod) korisniku se šifriraju i šalju izravno. Banci koja upravlja uslugom ,tvrtka specijalizirana za mrežno upravljanje plaćanjem , koja izravno upravlja podacima o kreditnim karticama :  BAKE ME UP D.O.O. ,obrt za trgovinu i usluge nema veze sa transakcijom i ne može objaviti podatke o upotrebi kreditne kartice.

PRODAJA ROBE I USLUGA PUTEM INTERNETA
Prikupljeni osobni podaci koriste se za pružanje usluga Korisniku ili za prodaju proizvoda, uključujući plaćanje i moguću dostavu. Osobni podaci prikupljeni za dovršavanje plaćanja mogu biti podaci koji se odnose na kreditnu karticu , tekući račun koji se koristi za prijenos ili druge pružene instrumente plaćanja .Podaci o plaćanju prikupljeni ovom aplikacijom ovise o korištenom platnom sustavu.

PRAVILA O KOLAČIĆIMA
Ova aplikacija koristi kolačiće. Da biste saznali više i za detaljnije informacije , možete konzultirati o pravilima o kolačićima

OBRANA NA SUDU
Korisnikove osobne podatke Vlasnik može koristiti na sudu ili u fazama koje vode do njegove eventualne uspostave obrane od zlouporabe u korištenju ove aplikacije ili povezanih usluga od strane Korisnika. Korisnik izjavljuje da je svjestan da se od Vlasnika može zahtijevati otkrivanje podataka na zahtjev tijela javne vlasti.

SPECIFIČNE INFORMACIJE
Na zahtjev korisnika pored podataka sadržanih u ovim pravilima o privatnosti, ova aplikacija može Korisniku pružiti dodatne i kontekstualne informacije o određenim uslugama ili prikupljanju i obradi osobnih podataka.

DNEVNIK SUSTAVA I ODRŽAVANJA
Za potrebe povezane s radom i održavanjem , ova aplikacija i sve usluge trećih strana koje koristi ona mogu prikupljati zapise sustava , to su datoteke koje bilježe interakcije i koje mogu sadržavati i osobne podatke , poput korisničke IP adrese

OSTVARIVANJE PRAVA OD STRANE KORISNIKA
Subjekti na koje se osobni podaci odnose imaju pravo u bilo kojem trenutku da od voditelja osobnih podataka dobiju potvrdu o postojanju ili na neki drugi način , da znaju njegov sadržaj i porijeklo, da provjere njegovu točnost ili zatraže njegovu integraciju. Otkazivanje, ažuriranje , ispravljanje , preobrazba , pretvaranje u anonimni oblik ili blokiranje osobnih podataka koji se obrađuju suprotno zakonu i u protivnom će se protiviti njihovoj obradi iz opravdanih razloga. Za zahtjeve se trebaju obratiti voditelju osobnih podataka.
Ova aplikacija ne podržava zahtjeve “Ne prati“ . Da bi saznao podržavaju li ih neke treće usluge ,Korisnik se poziva da se savjetuje o pravima o privatnosti.

PROMJENE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI
Vlasnik osobnih podataka zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promjeni ovu politiku privatnosti tako što će obavijestiti korisnike na ovoj stranici. Stoga , molimo Vas da često pregledavate ovu stranicu a odnose se na datum ,zadnje promjene naznačene na dnu. U slučaju ne prihvaćenja izmjene ovih pravila o privatnosti , Korisnik je dužan prestati koristiti ovu aplikaciju i može zatražiti od Vlasnika osobnih podataka da ukloni njihove osobne podatke. Ako nije drugačije navedeno , prethodna pravila o privatnosti nastavit će se primjenjivati na osobne podatke prikupljene do tada.

PODACI O OVOJ POLITICI PRIVATNOSTI
Vlasnik osobnih podataka odgovoran je za ovu politiku privatnosti , sastavljenu počevši od modula koje je pripremio i pohranio na svojim poslužiteljima

DEFINICIJE I PRAVNE REFERENCE
Osobni podaci (ili podaci )
Bilo koji podatak koji se odnosi na fizičku osobu ,identificiran ili moguće identificirati čak i posredno, pozivanjem na bilo koje druge podatke, uključujući OIB, čine osobni podaci.

PODACI O UPOTREBI
Ovo su podaci koje automatski prikuplja ova aplikacija (ili aplikacije trećih strana koje ova aplikacija koristi) , uključujući : IP adrese ili nazive domena računala koje koristi korisnik koji se povezuju s ovom aplikacijom ,adrese URI (jedinstveni identifikator resursa ) ,vrijeme zahtjeva, metoda korištenja za slanje zahtjeva na poslužitelja , veličina datoteke dobivene kao odgovor , brojčani kod koji pokazuje status odgovora od poslužitelja (uspješan, pogreška itd…) ,zemlja podrijetla, karakteristike preglednik i operativni sustav koji koristi posjetitelj , različite vremenske konotacije posjeta ( na primjer vrijeme provedeno na svakoj stranici ) i pojedinosti povezane s aplikacijom s posebnim osvrtom na redoslijed stranica na kojima se konzultira , parametre koji se odnose na operativni sustav i korisničko IT okruženje.

VODITELJ OSOBNIH PODATAKA
Fizička osoba ,pravna osoba, javna uprava i bilo koje drugo tijelo ,udruženje ili tijelo koje je Vlasnik osobnih podataka imenovao za obradu osobnih podataka , kako je utvrđeno u ovoj politici privatnosti.

VLASNIK OSOBNIH PODATAKA
Fizička osoba, pravna osoba ,javna uprava i bilo koje drugo tijelo , udruženje ili organizacija odgovorna je ,čak i zajednički s drugim vlasnikom , za odluke o svrhama ,načinima, obrade osobnih podataka i korištenim alatima, uključujući profil sigurnost , u vezi s radom i upotrebom ove aplikacije. Ako je drugačije navedeno, Voditelj osobnih podataka vlasnik je ove aplikacije.

KOLAČIĆ
Mali dio podataka pohranjenih u Korisnikovom uređaju.

PRAVNE REFERENCE
Obavijest europskim korisnicima : ova izjava o privatnosti pripremljena je u skladu s obvezama i pravima Direktiva Europske unije, te u skladu sa svim europskim i hrvatskim zakonima.
Ova politika privatnosti odnosi se isključivo na ovu aplikaciju