Slastice su oduvijek bile neizostavne gotovo u svakoj prilici u našem životu. Bilo da odlazimo nekome u goste ili pak gosti dolaze k nama – nešto slatko na tanjuru kao da je nepisano pravilo kojega se svi držimo. Isto tako svaki rođendan, slavlje, ma zapravo i najobičniji dan – jednostavno ne može proći bez da svoje nepce zasladimo i popravimo si raspoloženje.

Dopustite da Vam Bake me up sada ispriča svoju priču…

Izrada slastica za nas ima posebnu čar. Isprobavanje novih recepata, opcija i načina ukrašavanja, probudili su u nama želju da svoje ideje podijelimo sa svima koji su zainteresirani uploviti u svijet čokolade, biskvita, i divnih, mirisnih krema. Tako smo zamislili kutak prepun šljokica, perlica, boja i aroma – mjesto gdje ćete pronaći izvor svoje kreativnosti i onda, baš kao i mi, saznati što znači upustiti se u slastičarstvo.

– A nama to znači ljubav. 

Upravo iz spomenutih razloga, otvorili smo web mjesto, kao i fizičku poslovnicu gdje možete pronaći sve što vam treba bilo da ste početnik ili profesionalac. Nudimo bogati asortiman šećernih posipa, boja, jestivih i nejestivih dekoracija, alata i opreme za pripremu savršenih deserata.

Također, uz navedenu ponudu odlučili smo Vam otkriti i neke naše recepte, trikove i ideje, a sve to možete pronaći i na našem profilu na Instagramu i Facebooku. 

 

Pratite nas i uživajmo u slasticama zajedno!