Akcija!

Sugarflair

Boja za čokoladu - Tamno plava 35g

6,80 Najniža cijena: 8,00 

Vegan | GMO free | Nut free

Napravljen od obojenog kakao maslaca, ovaj asortiman nevjerojatnih boja posebno je dizajniran da čokoladi doda živost. Jednostavne su za korištenje, što olakšava izradu ručno rađenih čokolada.  

3 na zalihi

Kategorija:

Opis

Sastojci: kakao maslac, boja: E122, E133.

E122: može imati negativan učinak na aktivnost i pažnju kod djece.

Ovaj proizvod je: bez orašastih plodova, prikladan za vegetarijance, prikladan za vegane.

Upute za uporabu: Uklonite poklopac i zagrijavajte u mikrovalnoj pećnici na punoj snazi ​​(800w) u intervalima od 10 sekundi dok se sadržaj ne počne topiti. Dobro promiješajte i ponavljajte dok se potpuno ne otopi. Alternativno, otopite boju stavljanjem bočice u toplu vodu.

Imajte na umu da pojava bijelih oznaka i kružnih tragova unutar bočice može izazvati uzbunu, zbog izgleda “plijesni”.  Uvjeravamo vas da ovi tragovi nisu plijesan i da su prirodni proces odvajanja poznat kao cvjetanje kakao maslaca ili “cvjetanje masti”. Ovo “cvjetanje” nastaje tijekom proizvodnog procesa kada se boja ohladi ili temperira što uzrokuje stvaranje neravnih kristala. Za razvoj plijesni potrebna joj je voda, a čokolada je klasificirana kao anhidrozna (ne sadrži vodu). Ako otopite boju prema navedenim uputama, tragovi će nestati i boja će biti spremna za uporabu.

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

DOSTAVA
Troškovi dostave za narudžbe iznad 500kn (66.36€) se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 500kn (66.36€) troškovi dostave iznose 35kn (4.65€).